Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Pirkanmaan Suojakoti ry

Pirkanmaan Suojakoti ry on vuonna 1972 perustettu yhdistys. Yhdistyksen aiempi nimi oli Naisten Suojakoti ry.

Yhdistyksen tarkoituksena on auttaa erilaisiin kriisitilanteisiin joutuneita ihmisiä.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys:

• Ylläpitää ja toteuttaa turvakotitoimintaa, sekä kriisi-ja tukiasumistoimintaa,  sekä muita palveluja.
  • Toimii yhteistyössä viranomaisten, kolmannen sektorin ja muiden yhteistyötahojen kanssa.
  • Tekee sopimuksia Tampereen kaupungin ja muiden tahojen kanssa palveluntuotannosta ja taloudellisesta tuesta.
  • Toimintansa tukemiseksi yhdistys järjestää arpajaisia, myyjäisiä, konsertteja, ottaa vastaan lahjoituksia, testamentteja ja avustuksia sekä kerää jäsenmaksuja.